Community guiding principles Forums Ecovillages in Scandinavia – Upcoming Kjøp av tidligere sivilforsvarets base og deretter fengsel i Hof med 60 rom

 • Kjøp av tidligere sivilforsvarets base og deretter fengsel i Hof med 60 rom

 • Anne Helene Wirstad

  Member
  February 13, 2021 at 22:17

  OMSTILLINGSKOLLEKTIVET:  Bo- og arbeidskollektiv med base for Omstilling Bevegelsen, Local Futures, Impact Hub Østlandet

  En bygningsmasse på totalt nesten 8000m2 BTA blir straks lagt ut på det åpne market, og jeg jobber med å få på plass finansiering til å legge inn bud.

  Det er 60 hybler totalt. 54 av disse var dobbeltrom i 2. etasjene av 3 like med separate bygg. Det er 6 større hybler i 1. etasjen av ett av dem.

  Kantinen og samlingslokaler er beregnet på over 100 personer.

  Inkludert er en svær produksjonshall egnet til produksjon av f.eks minihus, og mange kontorer, undervisningsrom, bibliotek, flisfyringsanlegg. Mest er helreonovert i 2010.

  Åpen og solrik tomt på ca 27 000m2

  For å videreføre som institusjon og inntektskilde utover ordinær utleie av rom og areal for diverse permakultur relaterte virksomheter og kurs, så er planen og øremerke noen hybler med oppfølging til mennesker på ettervern etter ferdig behandling eller barnevern.

  Planen er å byksle store deler av gård på 300 hektar 2,5km unna for der å etablere skoghage, permakultur paradis, skogshjem, tipi leir, minhuslandsby, natur sti, jernalder attraksjon med de 43 vikinggravene som er der og bygge opp et gammelt tukthus.

  Til inspirasjon: Liminalvillage.com

   

   

   

   

 • Anders Dreyer

  Administrator
  February 20, 2021 at 14:58

  Hei Anne 🙂 kan du laste opp PDF dokumenter, bilder og eventuelle linker til prosjektet? Kan også anbefale å lage en gruppe for prosjektet som tilknyttes denne forum tråden.

Viewing 1 - 2 of 2 replies

Original Post
0 of 0 posts June 2018
Now